ANNONS
Tjäna pengar till laget

Promotion: Tjäna pengar till ditt innebandylag, din klubb eller förening!

Vill du synas här? Kontakta: Patrik.Wessberg@bettercollective.com

 

 


 

Kakservice AB

Sedan starten 1984 har vår affärsidé varit att erbjuda skolklasser och lag ett enkelt och riskfritt sätt att tjäna pengar. Förtjänsten används till gemensamma mål såsom klassresor och träningsläger. Vi har genom åren haft över 62 000 grupper som samarbetat med oss, och tillsammans har de tjänat mer än 350 miljoner som bidragit till många roliga aktiviteter och minnen.

Hemsida: https://www.kakservice.se/ 

Teamrullen

Vi på Teamrullen vet att det finns ett stort engagemang hos lag, föreningar och klasser att vilja tjäna pengar till cuper, träningsläger och klassresor osv. Med vårt upplägg säljer ni kvalitetspapper direkt till konsument som ger en bra förtjänst till kassan. Vi vill att det ska vara enkelt att sälja och därför erbjuder vi kunden att jobba med välkända varumärken som Lambi & Serla. Produkter som ALLA använder VARJE dag!

Hemsida: https://teamrullen.se 

Ullmax

Ullmax gör Sveriges kanske mest prisvärda underställ och funktionskläder. Varje dag bär hundratusentals personer i Norden deras sköna och slitstarka plagg, som är designade för ett liv med mycket rörelse och utomhusaktiviteter. Sälj Ullmax populära funktionskläder och tjäna pengar till klassen, föreningen eller laget!

Hemsida: https://www.ullmax.com/sv/ 

Miljökassen

Miljökassens yttersta mål varje dag i all kontakt med nya och befintliga kunder är att vi ska vara det självklara valet som samarbetspartner för alla föreningar, lag eller klasser när man behöver fylla på sin kassa. Vi garanterar återkoppling och service i världsklass och att ni helt riskfritt kan sälja våra produkter och på så sätt nå era mål och drömmar. Det ska vara enkelt att samarbeta med oss och tjäna pengar till sin verksamhet! Vi har välfyllda lager i Örnsköldsvik och Umeå för omgående leverans av marknadsledande varumärken som Serla och Lambi samt våra egna källsorteringskassar Returen och Panten.

Hemsida: https://www.miljokassen.se/ 

Tulpankungen

Tulpankungen grundades 2001 med målet att hjälpa skolklasser och föreningar att tjäna pengar på efterfrågade, högkvalitativa och prisvärda produkter. ”Alla älskar blommor” gör en försäljning med oss enkel och extra rolig. Behöver ert innebandylag pengar till lagkassan så finns Tulpankungen här för att hjälpa er. Vi har delat in året i fyra säsonger: Julblommor, tulpaner, påskblommor och vårblommor. Läs mer inne hos oss!

Hemsida: https://tulpankungen.se/ 

Mixboxen

”Det här är ju saker man vill ha själv” är något vi ofta får höra. Mixboxen erbjuder ett unikt sortiment av utvalda, attraktiva, smakfulla, prisvärda och lättsålda produkter av hög kvalitet från starka varumärken. Många av produkterna har ett lägre pris hos Mixboxen än ute i butik. Böcker, leksaker, godsaker, inredning, glas, härliga tvålar mm. Besök vår hemsida och kika i vår katalog, www.mixboxen.se. Perfekta julklappar nu på höstterminen. Inga säljkrav - ingen ekonomisk risk. 

Hemsida: https://mixboxen.se/ 

Föreningspapper

Föreningspapper är ett koncept genom försäljning av toalett och hushållspapper hjälper vi föreningar att tjäna pengar på ett enkelt och smidigt sätt! Med en produkt som alla använder varje dag från välkända märken som Lambi och Serla med en god förtjänst. Viljan finns bland eldsjälar som föräldrar, tränare och andra inom föreningslivet att tjäna pengar till föreningskassan!  Vi hjälper Er att nå målen och  få uppleva drömmen om cupen och resan!
 

Hemsida: https://foreningspapper.se/ 

Fikakassan

Sverige är näst bäst i världen med att dricka kaffe (efter finnarna). Fikakassan har både bryggmalet och hela bönor där något av dem finns i de allra flesta hem. Man säljer tre paket lyxkaffe för 160kr och behåller hela 65kr. Detta gör att det är väldigt enkelt att administrera och att snabbt få ihop en bra peng.
 

Hemsidahttps://fikakassan.se/tjana-pengar-till-laget/

  

DelikatessKungen

Tjäna enkelt pengar till laget eller föreningen genom att sälja populära och omtyckta delikatesser. DelikatessKungen har samarbetat med och hjälpt över 25.000 grupper runt om i hela Sverige sedan 1992.

Hemsida: https://www.delikatesskungen.se/ 

BUTIQEN
 

En BUTIQEN-shop är ett nytt, väldigt enkelt sätt att tjäna ihop pengar för lag och föreningar. Som lag eller förening ansluter ni er till BUTIQEN och får en hanteringsfri webbshop fylld med mer än 30 000 produkter från kända varumärken inom kategorierna elektronik, hus&hem, hälsa&skönhet, mode, sport&fritid, leksaker och husdjur. Med er BUTIQEN-shop har ni möjlighet till stor förtjänst på ett smidigt sätt, helt utan administration, pengahantering och leveranser.

Hemsida: https://www.butiqen.se/pages/tjana-pengar 

Kirrat och klart

Att sälja herrgårdsljus och doftljus från Kirrat och klart är det lättaste sättet att snabbt tjäna ihop pengar till laget. Hos oss får ni alltid behålla hela 50 % av allt ni säljer i vinst! Ljus är något alla använder och det är därför väldigt lättsålt. Sälj med webbshop, kataloger eller sälj direkt, ni väljer själva. Vill du ha information om kirratochklart.se skickar vi gärna ett gratis infopaket till dig - helt utan förbindelser.  

Hemsida: https://www.kirratochklart.se 

Ravelli

Vår målsättning är att alla ungdomar/barn skall få samma chans och förutsättningar. Och vi på Ravelli ser till att det blir möjligt. Genom att sälja Ravellis handdukar, bäddset, svensktillverkade kuddar, täcken och mycket annat kan ungdomarna tjäna pengar och därmed få möjlighet att åka på cuper och träningsläger. Drömmarna är många och Ravelli ser till att de uppfylls.

Hemsida: https://www.ravelli.se
  

Chokladkassen

Sälj lyxiga chokladkassar med svensk tryffel, belgiska praliner eller lakrits. Lätt att sälja, hög vinst och något varje hushåll uppskattar (speciellt till jul och påsk). Branschvinnare 2022! Beställ information eller startpaket på tjäna pengar till laget med Chokladkassen

Hemsida: https://chokladkassen.se/tjana-pengar-till-laget/ 

 

Grillkol.se

Att sälja grillkol för er i föreningen/klassen är ett effektivt sätt att med en högt efterfrågad produkt med bra kvalitet tjäna extra pengar till era ändamål. Fördelarna att sälja grillkol & biokol är många och vi är helt säkra på att alla känner minst tio personer som äger en grill eller en pallkrage?

Hemsida: https://www.grillkol.se/foreningar-skolklasser/ 

 

SäljDirekt

Säljdirekts mål är att hjälpa ert innebandylag att med minsta möjliga arbetsinsats tjäna så mycket pengar som möjligt. Genom skapandet av vår kostnadseffektiva organisation, som vilar på en utvecklad teknisk plattform kan vi ta vår roll som branschens prispressare på allvar. Hos oss kan ni sälja saffran, parmesanost och ljus med en förtjänst på mellan 40-50%. 

Hemsida: https://saljdirekt.se/
  

 

Sverigesupporten.se

Sverigesupporten har som mål att leverera produkter som kan hjälpa till att öka intäkterna till bland annat skolor, föreningar och klubbar. Detta gör vi genom att erbjuda produkter som varje hem behöver, av mycket hög kvalitet. Vi hjälper till att förverkliga idéer och framtidsplaner som skolresor, studieresor, resor till evenemang eller införskaffning av utrustning. Ni säljer och vi fakturerar slutkund!

Hemsida: https://www.sverigesupporten.se/ 

Tandborstkungen
 

Tjäna pengar till laget eller föreningen, sälj tandborstar något alla behöver! Tandborstarna är tillverkade i Sverige av de välkända märket TePe. De håller högsta kvalitet och är dessutom miljövänliga, prisvärda och lättsålda.

Hemsida: https://www.tandborstkungen.se 

Finsmakarna

Finsmakarna erbjuder lättsålda ekologiska delikatesslådor som är extra lättsålda till jul. Olivolja, belgisk choklad, kaffe, te är några exempel på varor. Många av dem innehar rättvisemärkningar såsom KRAV, ekologiskt, UTZ eller Fairtrade. Dessa lådor brukar ofta även gå att sälja till företag.
 

Hemsida: https://finsmakarna.se/tjana-pengar-laget/